Voor al uw transportoplossingen!
Al sinds 1991 voorziet Peters Transport zijn klanten van transportoplossingen op maat. In ons vindt u een partner die beschikt over gedreven en klantgericht personeel, hoogwaardig materiaal en een breed scala aan transportvoertuigen. De werkzaamheden rondom transport, zoals plannen, aansturen en controleren, kunnen veel tijd in beslag nemen. Wij nemen met onze transportoplossingen u graag het nodige werk uit handen zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsvoering! Onze chauffeurs en planners zorgen voor een doeltreffende afhandeling van uw transportvraagstuk in de Benelux en West-Duitsland!

Volume transport

Als u het vervoer van grote aantallen goederen uit wil besteden aan een specialistische partner, dan bent u bij Peters Transport aan hét juiste adres! Met volume transport profiteert u van een extra capaciteit van maar liefst 20% ten opzichte van een reguliere vrachtwagen. Ons kwalitatieve materiaal is uiterst geschikt voor ladingen tot 30 ton. Op locatie kunnen wij met behulp van kooiapen uw lading nauwkeurig lossen en retourvrachten meenemen. Peters Transport is dé aangewezen partij voor het uitvoeren van volume transport!

Meeneemheftruck transport

Peters transport beschikt over meerdere kooiapen. Wij verzorgen meeneemheftruck transport op de meest uiteenlopende locaties. Wij nemen uw werknemers het proces van laden en lossen uit handen. Zo kunnen zij direct starten met hun taken! Wij bieden zowel 2- als 4-wegs meeneemheftrucks voor kooiaap transport. Al onze medewerkers zijn intern geschoold en in het bezit van een heftruckcertificaat. Het grote voordeel van meeneemheftruck transport is de nauwkeurigheid. Wij kunnen uw vracht neerzetten waar u maar wilt!