Volume transport
Zoekt u naar een partner die voor u ladingen met een grote inhoud vervoert, laadt en lost? Peters Transport is gespecialiseerd in het uitvoeren van volume transport. Ons hoogwaardige materiaal is uitermate geschikt voor ladingen tot 30 ton. Door de inzet van dit soort transport profiteert u van een extra vervoerscapaciteit van grofweg 20%. Bij ons volume transport kan ook een kooiaap worden ingezet. Zo kunnen wij ter plekke uw lading efficiënt lossen!

Groot volume transport

Ook als u aanzienlijke ladingen wilt transporteren bent u bij Peters Transport aan hét juiste adres! Met groot volume transport kunt u een aanzienlijke kostenbesparing realiseren door meer goederen te laten vervoeren met één voertuig. Goederen met volume als pallets, isolatiematerialen, vaten en industriële verpakkingen kunnen eenvoudig door ons vervoert worden. Voor de uitvoering van uw groot volume transport gebruiken wij volume combi’s. Dit zijn vrachtwagens met twee trailers.

Volume transport Benelux

Wilt u grote aantallen vracht laten vervoeren naar onze buurlanden? Peters Transport verzorgt volume transport naar de Benelux en West-Duitsland. Daarnaast bieden wij ook nog tal van andere transportoplossingen.
Onze vloot voor transport in de Benelux bestaat uit:

11 vrachtwagens waarvan:

- 1 combi (15meter laadvloer)
- 15 opleggers met meeneem heftruck aansluiting
- 4 meeneem heftrucks
- Hefdak
- Schuifdak

Stuur een e-mail om een offerte aan te vragen voor het laten uitvoeren van volume transport in de Benelux, of bel ons ervaren personeel. Zij geven u graag advies en vertellen u over de mogelijkheden!